0533 197 48 83
Tatilinizi Kiralık Villa İle Özelleştirin
Tatiller, insanların tüm yıl boyunca hayalini kurdukları, para biriktirdikleri ve işte ya da özel yaşamlarında zor anlarında bu hayalle gelseler de orada olması gerektiğine inandıkları özel zamanlardır. Yılda bir veya iki kez kutlanan bayram, her şeyin yolunda gitmesini istediğiniz en önemli zamandır. Sürekli bu günü bekleyenler genellikle ek bir göreve başvururlar. Büyük şeyler hayal ederler ve gerçekleşmeyince çok üzülürler. Ancak kiralık villada bunların hiçbirine ihtiyacınız yok.
/ Blog — Tatilinizi Kiralık Villa İle Özelleştirin

.Tatilde insanların canını sıkan en temel şeyin insan olduğunu bildiğimiz için, size insanlardan uzak, sadece kendi seçtiğiniz kişilerle kiralık villa  ile harika vakit geçirme fırsatı sunuyoruz. 

En popüler tatil seçenekleri arasında yer alan kiralık villa seçenekleri ile artık  aradığınızdan çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

 Tatilde hayalini kurduğunuz her şeyin mevcut olduğunu ve size gösterilen her şeyin mevcut olduğunu görünce çok eğleneceksiniz. Beklentilerinizin boşa gitmeyeceği bir tatil sayesinde tüm yıl boyunca yaptığınız yoğun çalışmaları unutacak, sakin ve huzurlu bir ortamda sevdiklerinizle geçireceğiniz harika anlara odaklanacaksınız. Ayrıca otellere göre genellikle ucuz bir tatil olarak görülen bu uygulama  maddi ve manevi olarak çok büyük faydalar sağlamaktadır.Günümüzün en popüler seçeneklerinden biri olan kiralık villa tatili  farklı konseptlerle sizleri bekliyor. 

Kiralık villa

Muhafazakar kiralık villa seçeneği ile tatilinizin tadını meraklı gözlerden uzakta çıkarabilirsiniz. Villaların etrafı doğal bir konum, ağaç dikimi ve brandalarla çevrili olup bu durum komşuların manzarasını bozmadan keyifli bir tatil geçirmeyi mümkün kılmaktadır. Sizde kıskanç bir eş veya fikir ile böyle bir villa hayal ediyorsanız, sizler için özel olarak açmış olduğumuz kategorilerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Tabii ki, bu tek seçenek değil.Yeni evlileri de düşündük ve onlara hak ettikleri tatili yaşama fırsatı verdik. Eşinizle baş başa vakit geçirebileceğiniz, her şeyin düşünüldüğü bir balayı villası sizi bekliyor. Sakin ve huzurlu villalarımızda düğün sonrası yorgunluğunuzu üzerinizden atarak keyifli vakit geçireceksiniz.

S.S.S

Vakıfbank'a ödeme yapabilirsiniz. Başka banka için iletişime geçiniz

Öncelikle Kredi Kartınızın internet alışverişine açık olduğundan emin olunuz. Kredi kartı bilgilerinin (kart numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi) güncel ve hatasız olması, kartın Visa, Master Card  olması, kullanılabilir limitin yeterli olması, kartın internet üzerinden alışveriş yapmaya izinli olması ve 3D Secure ile yetkilendirilmiş olması gerekmektedir.Satın alma sırasında gerekli koşulları tam olarak sağlanan ödeme yöntemi, internet bağlantısında da bir problem yaşanmadıysa, işleminizin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi beklenmektedir.Sorunun devam etmesi durumunda bankanızla veya tarafımız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Web Sitemiz 128 Megabit SSL Güvenlik Sertifikası ve 3D Ödeme Sistemi kullanmaktadır bu sayede güvenli bir şekilde kredi kartınız ile işlem sağlayabilirsiniz.
Havale ile Ödeme: Tarafınıza iletilen Banka hesap bilgilerimize ön ödeme (%35) tutarını Havale/EFT yöntemi ile yapabilirsiniz.Kredi Kartı ile Ödeme: Web sitemiz üzerinden Rezervasyon işleminize devam ederek kredi kartı ile ödeme seçeneğini tercih etmenizin hemen ardından (%35) işleminizi tamamlamış olacaksınız.Nakit Ödeme: Konaklama bedelinizin kalan tutarı villanıza giriş yaptığınız gün nakit olarak tahsil edilmektedir.