0533 197 48 83
Fethiye Kayaköy Villa Kiralama
Kayaköy Muğla, Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Tarihi çok eskilere dayanan bu antik kentin doğası ve tarihle bezenmiş yerleri, özellikle meraklıları için bulunmaz bir fırsat. Kayaköy'ün geçmişine bakacak olursak M.Ö. 300 yıllarında kurulan Likya uygarlığının Karymlassos şehir sınırları içinde kaldığını görürüz. Bu antik kentte 17. yüzyılda Yunanlılar yaşamış. 19. yüzyıldan 1923 yılına kadar yaşadı. 1957 Fethiye depreminde yerle bir olan köy, ağır hasar gördü. Kayaköy, sessiz ve ıssız olduğu için Hayalköy olarak da anılırdı. Fethiye'ye 12 km uzaklıktadır. Kayaköy bölgesi, tarihi Rum köyü ve ağaçlarla çevrili yemyeşil doğası sayesinde ziyaretçilerine bol oksijen sunuyor. Gemiler Plajı, Kayaköy'e 6 km uzaklıktadır ve gezi teknelerinin uğrak yeridir. Kayaköy'de haftalık kiralık villalar ile tarih ve doğa ile iç içe bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. 
/ Blog — Fethiye Kayaköy Villa Kiralama

Aynı zamanda ev ortamının konforunu ve rahatlığını yaşayarak tatilinizin çıtasını yükseltebilirsiniz.
Fethiye Kayaköy, tatilini doğa ve tarih ile iç içe geçirmek isteyen misafirlerin vazgeçilmez mekanlarından biridir. Dik bir yokuşta yer alan Kayaköy, dar sokakları ve mimari yapısıyla dikkat çeken turizmin en önemli merkezlerinden biridir. Kayaköy'de tatil yapan misafirler, tatillerini genellikle eski Kayaköy'ün düzlük alanına kurulan Kayaköy'ün yeni bölümünde geçiriyor.


Kayaköy'de oldukça yaygın olan villa kiralama sistemi, konforu ve keyfi sevenlerin en çok rağbet ettiği konut sistemidir. Villaların yerleşik düzeni ile kendi evinizin rahatlığının tadını çıkarabilir, bahçede, havuzda veya bu tarihi şehri keşfetmek için harcadığınız enerjiyi geri kazanabileceğiniz herhangi bir alanda dinlenmenin bir yolunu bulabilirsiniz.

Kayaköy kiralık villa


Villada dinlenmek isteyen müşteriler için Kayaköy'de marketler ve restoranlar bulunmaktadır. Her türlü ihtiyacı karşılamak mümkündür. Sakin ve huzurlu bir tatil isteyenler orman ve dağ manzaralı bu villaları talep etmektedir. Yemyeşil ormanı ve bol oksijenli havası misafirleri zinde hissettiriyor.
Kayaköy kiralık villaların havuzu ve bahçesi düzenli olarak temizlenmektedir. Bu villalarda konaklayarak Fethiye ve Hisarönü'nde vakit geçirebilirsiniz. Kayaköy'ün yöresel ürünlerinden olan kahvaltılıklar, peynir ve ev yapımı reçeller ile köy kahvaltısının tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz bu kahvaltılıklardan satın alıp villanızda keyifle yiyebilirsiniz.


Konaklamanızı Kayaköy lüks villaları arasından seçtikten sonra tatil aktivitelerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Safarilerden kültür turlarına, doğa yürüyüşlerinden yamaç paraşütüne, su sporlarından tekne gezilerine kadar her türlü aktiviteye katılabilir, tatilinizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Kayaköy yazlık villaları misafirlerinin önemini vurgulayacak şekilde düzenli temizlik ve bakımları yapılmış, temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Talep üzerine ilave temizlik hizmeti verilmektedir. Fethiye Kayaköy Villalarında tatil keyfini konforla birleştirebilirsiniz.

S.S.S

Vakıfbank'a ödeme yapabilirsiniz. Başka banka için iletişime geçiniz

Öncelikle Kredi Kartınızın internet alışverişine açık olduğundan emin olunuz. Kredi kartı bilgilerinin (kart numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi) güncel ve hatasız olması, kartın Visa, Master Card  olması, kullanılabilir limitin yeterli olması, kartın internet üzerinden alışveriş yapmaya izinli olması ve 3D Secure ile yetkilendirilmiş olması gerekmektedir.Satın alma sırasında gerekli koşulları tam olarak sağlanan ödeme yöntemi, internet bağlantısında da bir problem yaşanmadıysa, işleminizin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi beklenmektedir.Sorunun devam etmesi durumunda bankanızla veya tarafımız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Web Sitemiz 128 Megabit SSL Güvenlik Sertifikası ve 3D Ödeme Sistemi kullanmaktadır bu sayede güvenli bir şekilde kredi kartınız ile işlem sağlayabilirsiniz.
Havale ile Ödeme: Tarafınıza iletilen Banka hesap bilgilerimize ön ödeme (%35) tutarını Havale/EFT yöntemi ile yapabilirsiniz.Kredi Kartı ile Ödeme: Web sitemiz üzerinden Rezervasyon işleminize devam ederek kredi kartı ile ödeme seçeneğini tercih etmenizin hemen ardından (%35) işleminizi tamamlamış olacaksınız.Nakit Ödeme: Konaklama bedelinizin kalan tutarı villanıza giriş yaptığınız gün nakit olarak tahsil edilmektedir.