0533 197 48 83
Çocuk Havuzlu Villa Kiralama Seçenekleri
Tatile gitmek isteyen çocuklu aileler tatilin eğlenceli geçmesi için çocuk havuzlu villaları tercih ederler. Çünkü çocukların sevinci ailelerinin sevincidir. 
/ Blog — Çocuk Havuzlu Villa Kiralama Seçenekleri

Çocukların en sevdiği tatil aktivitesi elbette ki yüzme havuzudur. İçinde bulundukları yılın tamamını okulda  geçiren çocuklar, dinlenmek, rahatlamak ve pillerini yeniden şarj etmek için tatilleri dört gözle bekliyorlar. Not Kartlarının alınmasıyla birlikte tatil için geri sayım başlar.Çocuklar tatile plaja gittiklerinde bile havuzu tercih ediyor. Özellikle küçük  çocuklar gruplar halinde havuzda su sıçratmaya bayılır ve burada stres atarlar. Bu sebeplerden dolayı aileler hem kendilerinin hem de çocuklarının keyifli bir tatil geçirebilmeleri için havuzlu otelleri  tercih etmektedirler. Otellerdeki çocuk havuzları birikimli olduğundan, temizlik ve hijyen eksikliği olduğu için çocuk hastalanabiliyor ve tatiller zehir olabiliyor. Bu nedenle aileler tatillerini çocuk havuzlu villalar kiralayarak geçirmeyi tercih ediyor.

Çocuklarla harika bir tatil geçirmek için özel olarak hazırlanmış çocuk havuzlu villa arıyorsanız, villa seçeneklerimizden size en uygun olanını seçebilirsiniz. Çocuk havuzlu villalarımızın temizliği ve bakımı zamanında yapılıp steril olarak teslim edilmektedir. 

çocuk havuzlu villalar



Son yılların en popüler villaları arasında yer alan bu villalar, tatillerini kendi ailelerinin mahremiyetinde geçirmek isteyen geniş ailelerin vazgeçilmezidir. Bu villalarda aileler çocukları ile rahatlıkla vakit geçirebilmektedir. Kalabalık ortamda kendini rahat hissetmeyen küçük çocuklar, tıpkı evlerindeki gibi aileleriyle birlikte  çocuk havuzunda oynuyorlar.Dalma havuzlu villalarımızda şezlong, şemsiye ve duş  gibi her  detay düşünülmüş olup, havuzlar villanın her yerinden net bir şekilde görülebilmektedir. Aileler, sevdiklerinin havuzda oynamasını izleme fırsatı buluyor. 

Ebeveynler, çocukların havuzlu villalarda güvenle serinleyip oynayabilecekleri ve tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri için seviniyor. Full eşyalı ve kiralık bir villada konforlu mobilyalar, beyaz eşya, internet, mutfak gereçleri, temiz çarşaf ve temiz havlu  gibi detaylara ihtiyaç duyulmaktadır. Sıcak yaz akşamlarında ferah balkon ve teraslarda soğuk içeceklerinizi yudumlayın, mangalda mangal başında sıcacık bir aile yemeğinin tadını çıkarın.Deniz, orman, deniz ve orman manzaralı  dilediğiniz lokasyonda villa tercihi yapabilirsiniz. 

Çocuk havuzlu villalar, Ege ve Akdeniz'in en ünlü tatil beldelerinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. En popüler ilçeler olan Fethiye, Ölüdeniz, Ovacık, Kayaköy, Çalış, Kaş, Kalkan gibi tatil bölgeleri başta olmak üzere ailenizle birlikte konaklama imkanına sahip olduğunuz villalarımızda çocuk havuzlu ayrıcalıklı bir tatilin tadını çıkarabilir ve Antalya ili ve Muğla. Tatil köylerinde dilediğiniz gibi aktivitelere katılabilir, çocuklarınızla unutulmaz anlar geçirebilir, doğa gezileri ve kültürel aktivitelere katılabilirsiniz. Çocukların bulunduğu ortamlarda temizlik ve hijyenin ne kadar önemli olduğunu bilir ve bu konuda hassas davranırız.İstediğiniz zaman ek bir temizlik hizmeti sunuyoruz. Sizde çocuk havuzlu villa kiralamak istiyorsanız bizimle iletişime geçerek hayallerinizdeki tatili gerçekleştirebilirsiniz.

S.S.S

Vakıfbank'a ödeme yapabilirsiniz. Başka banka için iletişime geçiniz

Öncelikle Kredi Kartınızın internet alışverişine açık olduğundan emin olunuz. Kredi kartı bilgilerinin (kart numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi) güncel ve hatasız olması, kartın Visa, Master Card  olması, kullanılabilir limitin yeterli olması, kartın internet üzerinden alışveriş yapmaya izinli olması ve 3D Secure ile yetkilendirilmiş olması gerekmektedir.Satın alma sırasında gerekli koşulları tam olarak sağlanan ödeme yöntemi, internet bağlantısında da bir problem yaşanmadıysa, işleminizin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi beklenmektedir.Sorunun devam etmesi durumunda bankanızla veya tarafımız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Web Sitemiz 128 Megabit SSL Güvenlik Sertifikası ve 3D Ödeme Sistemi kullanmaktadır bu sayede güvenli bir şekilde kredi kartınız ile işlem sağlayabilirsiniz.
Havale ile Ödeme: Tarafınıza iletilen Banka hesap bilgilerimize ön ödeme (%35) tutarını Havale/EFT yöntemi ile yapabilirsiniz.Kredi Kartı ile Ödeme: Web sitemiz üzerinden Rezervasyon işleminize devam ederek kredi kartı ile ödeme seçeneğini tercih etmenizin hemen ardından (%35) işleminizi tamamlamış olacaksınız.Nakit Ödeme: Konaklama bedelinizin kalan tutarı villanıza giriş yaptığınız gün nakit olarak tahsil edilmektedir.