0533 197 48 83
Ölüdeniz Tatil Aktiviteleri
Ege ve Akdeniz'in tam kesiştiği noktada yer alan Muğla'nın gözü Fethiye, tatilcilerin en gözde yerlerinden biri. Muhteşem koyları, berrak denizi, uzun kumsalları ve antik tarihi ile bilinen Ölüdeniz, mavi tutkunlarının gözdesi. Tatilinizi rezerve ederken Fethiye'deki birçok aktiviteye katılarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu harika turistik yer, her  ilgi ve zevke uygun onlarca aktiviteye sahiptir. Şimdi Fethiye hangi aktiviteleri sunuyor sorusunun cevabına bakalım. 
/ Blog — Ölüdeniz Tatil Aktiviteleri

Paraşüt atlayışı 

Adrenalin ve gökyüzünde özgürlük... Yerden yüzlerce metre yükseklikteki muhteşem manzaraya kuşbakışı bakmak kulağa cazip geliyor mu? Profesyonel yamaç paraşütü eğitmenleri eşliğinde bu heyecanı doyasıya yaşayabilirsiniz. Sadece kendine, "Bunu istiyorum" demelisin. söyleyebilmek Her şeyden önce cesaret gerektiren bu sporu deneyenler kısa bir  heyecanın ardından unutulmaz manzaraları akıllarına kazıma fırsatı buluyorlar.Yükselen adrenalin ve özgürlüğün heyecanı tatilin sonuna kadar sizi bırakmayacak. 



Seyir 

Tembel bir güne hazır olun. Bir tekne turunun en güzel yanı gece gündüz serin deniz suyunda güneşlenip yüzmek ya da teknenin zengin menüsünde yer alan yiyecek ve içecekleri tadarak keyifli saatler geçirmektir. Akşam turları (mehtap) olarak ikiye ayrılır. Büyük teknelerin bir kısmı ayrı ayrı birleştirilebilir veya teknenin tamamını kiralayıp kişi sayısına göre aileniz ve arkadaş gruplarınız için özelleştirebilirsiniz. Birbirinden güzel koylarda tüplü dalış, su kayağı, rüzgar sörfü, jet ski, rüzgar sörfü, (muz), Ringo gibi aktiviteler sizleri bekliyor. ve sevdiklerinizle masmavi sularda keyifli dakikalar geçirmek, unutulmaz bir tatil anılarınızda ayrı bir yere sahip olacaktır. 


Dalış 

Ege ve Akdeniz kıyılarının berrak suları, dünyanın en hızlı gelişen rekreasyonel sporlarından biri olan dalış için ideal koşulları yaratıyor. Uzun sahilin zararlı akıntıların olmaması bu aktiviteyi kolay ve güvenli kılmaktadır. 12 yaşından büyük herkesin bir dalış rehberi - bir dalgıç eşliğinde sağlık sorunu yaşamadan özgürce yapabileceği bu spor, ilk denemede vazgeçilmez bir tutkuya dönüşüyor. Etkinlik, tatiliniz boyunca hoş bir anı olacak. 


Jeep Safari 

Doğanın ve tarihin gizemli güzelliklerine eğlenceli bir şekilde ulaşılabilmekte, seyahat acentalarının düzenlediği gezilerde bölgede çeşitli rotalarda zorlu engeller aşılmaktadır. Bu açık araç turunun keyfini çıkarın ve tam bir gün boyunca bölgenin tarihini, kültürünü ve doğasını keşfedin. Tur boyunca adrenalin eksikliğinin yaşanmadığı bu aktivitede, çocukların sizi su tabancalarıyla  su savaşlarına davet etmesi ve yetişkinlerin hortumlarını püskürterek çamur banyosu yapması eğlenceye ayrı bir keyif katıyor. Bu, bölgenin muhteşem güzelliğini tam olarak yaşamak isteyenler için eşsiz bir fırsat. Çocuklar gibi toza bulanmak, çamurda oynamak, dalış yapmak, rafting yapmak, yöresel yemeklerin tadına bakmak, köy kültürüne tanık olmak, ören yerlerini keşfetmek ve daha fazlası…

S.S.S

Vakıfbank'a ödeme yapabilirsiniz. Başka banka için iletişime geçiniz

Öncelikle Kredi Kartınızın internet alışverişine açık olduğundan emin olunuz. Kredi kartı bilgilerinin (kart numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi) güncel ve hatasız olması, kartın Visa, Master Card  olması, kullanılabilir limitin yeterli olması, kartın internet üzerinden alışveriş yapmaya izinli olması ve 3D Secure ile yetkilendirilmiş olması gerekmektedir.Satın alma sırasında gerekli koşulları tam olarak sağlanan ödeme yöntemi, internet bağlantısında da bir problem yaşanmadıysa, işleminizin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi beklenmektedir.Sorunun devam etmesi durumunda bankanızla veya tarafımız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Web Sitemiz 128 Megabit SSL Güvenlik Sertifikası ve 3D Ödeme Sistemi kullanmaktadır bu sayede güvenli bir şekilde kredi kartınız ile işlem sağlayabilirsiniz.
Havale ile Ödeme: Tarafınıza iletilen Banka hesap bilgilerimize ön ödeme (%35) tutarını Havale/EFT yöntemi ile yapabilirsiniz.Kredi Kartı ile Ödeme: Web sitemiz üzerinden Rezervasyon işleminize devam ederek kredi kartı ile ödeme seçeneğini tercih etmenizin hemen ardından (%35) işleminizi tamamlamış olacaksınız.Nakit Ödeme: Konaklama bedelinizin kalan tutarı villanıza giriş yaptığınız gün nakit olarak tahsil edilmektedir.